Skip to content
Få umiddelbart tilgang til treningssenteret: Ha bank-id klar ved registrering og last ned boost (app)

Velkommen til ProAktiv Treningsenter, hvor vi har satt sammen et team av dedikerte og erfarne fagpersoner som vil hjelpe deg med å nå dine helse- og treningsmål. Møt våre engasjerte og kunnskapsrike trenere:

aleksander

Aleksander Meland er en dedikert personlig trener og idrett- og muskelterapeut med en grundig forståelse av kroppen og dens funksjoner. Med en bachelorgrad i idrettsvitenskap fra UiS og sertifisering som idrett- og muskelterapeut fra NIHI, kombinerer Aleksander sin faglige kunnskap med praktisk erfaring for å tilby skreddersydde behandlinger og individuelle treningsopplegg. Han har også omfattende kompetanse innen rådgivning for spiseforstyrrelser og er engasjert i å fremme en sunn og balansert tilnærming til ernæring og kropp. I tillegg har Aleksander deltatt på kurs fra Antidoping Norge for å kunne gi veiledning i tråd med antidopingreglementet.

For å booke en time med Aleksander, kan du enkelt gjøre det via online booking på vår nettside www.klinikkproaktiv.no.

pt-proaktivtreningssenter

Fredrik Sivertsen er en erfaren og høyt kvalifisert personlig trener. Med sin lidenskap for trening og et faglig fundament som inkluderer utdannelse som personlig trener, styrke coach og corrective exercise, er Fredrik den perfekte partneren for å hjelpe deg med å oppnå resultater. Han har spesialisert seg innen styrketrening og teknikk, og han brenner for å hjelpe deg med å forstå de små detaljene som gjør den store forskjellen.

For å booke en time med Fredrik, kan du enkelt gjøre det gjennom vår brukervennlige Boost-app.

Hvordan komme i gang
Vi gjør det enkelt for deg å booke en time med våre dyktige trenere. Hvis du ønsker å trene med Fredrik, kan du enkelt booke timer direkte i vår brukervennlige Boost-app. Hvis du ønsker å trene med Aleksander, kan du enkelt booke time via online booking på www.klinikkproaktiv.no.

Priser og tilbud
Vi tilbyr fleksible treningsalternativer tilpasset dine behov og målsettinger:

  • Personlig trening 60 minutter: 890 kr
  • Personlig trening 30 minutter (kom ferdig oppvarmet): 590 kr

Dette er en investering i din helse og velvære, og med våre erfarne trenere ved din side kan du være sikker på å oppnå suksess.

Bli med oss på Klinikk proAktiv Treningsenter og start din reise mot en ProAktiv hverdag. Vi ser frem til å veilede deg og hjelpe deg med å nå dine mål.

Back To Top
BLI MEDLEM I DAG